Károli Biblia v

Ez a program az újonnan revideált Károli-Biblia alkalmazása. Bárhol és bármikor lehetőséget biztosít a Biblia olvasására, alapvető funkciói nem igényelnek internetkapcsolatot, offline is működnek. Az újonnan revideált Károli-Biblia szövegét tartalmazza. E bibliafordítás célja, hogy újra kedvet csináljon a sokak számára már nehezen követhető, veretes Károli-szöveg olvasásához, megőrizve az eredeti verzió szépségét és értékeit. Az újszövetségi részéhez hangoskönyv is tartozik. A meghallgatásához internetkapcsolat szükséges.

A programot készítette:

Wallner Ádám
info@bitbaro.hu

Támogatók:

A 2011-ben megjelent újonnan revideált Károli-Biblia szövegét a Veritas Kiadó bocsátotta a rendelkezésünkre: http://www.karolibiblia.hu/
Az applikációban meghallgatható Hangos Károli-Biblia felhasználása – melyben az Újszövetség Káli-Horváth Kálmán felolvasásában hallgatható – szintén a Veritas Kiadó engedélyével és támogatásával történt.

Az applikáció motorjának fejlesztését és modernizálását a Hungarian Ministries International támogatása tette lehetővé: http://www.hmi.org.hu/

Amennyiben Ön is támogatni szeretné fejlesztéseinket, megteheti a program "Támogatás" menüpontjában leírtak alapján imádsággal, ötletekkel, kritikákkal és esetleg anyagi vagy tárgyi segítséggel.